Vår vår

2015-04-14 19.01.35

I dag fikk jeg lyst til å dele dette lille diktet av André Bjerke. Jeg liker det så godt, i all sin enkelhet.

På jorden et sted
Tro ikke frosten som senker en fred
av sne i ditt hår
Alltid er det på jorden et sted
tidlig vår.
Tro ikke  mørket når solen går ned
i skumringens fang
Alltid er det på jorden et sted
soloppgang.
André Bjerke

Forøvrig venter jeg på at våren skal komme på ordentlig, her også! Den kan liksom ikke bestemme seg, og været veksler raskt mellom god, varm sol, sterke vindkast (fra nord!) og snøbyger. Ok, det er vel helt normalt for april, i hvert fall her oppe i Nord-Østerdal. Jeg har så smått begynt å forberede årets vekstsesong av blomster og urter. Dessverre er jeg en ganske elendig gartner med liten tålmodighet. Veldig lite passende når man har bosatt seg på et så skrint og kuldeutsatt sted som Tynset. Jeg håper at det denne gangen skal bli noe ordentlig ut av det jeg forsøker å så. I dag har jeg hatt jord mellom hendene og følelsen av våren kommer smygende. Herlig!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s