Påske hjemme

Påsken er nesten over. For mange gjenstår bare hjemreisen, ofte i lange køer inn mot byene, på vei bort fra ferieparadiset. Slik hadde også vi det i mange år – påske etter påske. Timene ble lange med slitne barn i bilen, etter en ferie med mye aktivitet ute i herlige skiløyper, hjemmelaget hoppbakke, egenbygget snøborg og en akebakker som fikk det til å ile i magen! Det er i hvert fall sånn jeg husker de aller fleste av våre påskeferier. Nå er det ikke lenger på den måten. Vi reiser slett ingen steder på denne tida, og ungene, som har blitt voksne, kommer hjem, gjerne med venner, for å tilbringe ferien her hos oss. Det å være hjemme nå, er omtrent som det var på hytteferie før, bare enda bedre. Opplevelsene har vært annerledes i år, med mange nye små kalver å ta i mot og ønske velkommen. Vi har hatt våre egne quizkvelder, besøk av venner og masse god avslapning. Skiturer har det også blitt, dvs for oss eldste, noe som har satt prikken over i’en for min del! Her er en liten bildesamling fra årets påske på Storeggen:

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Dyra på gården, Fjellregionen og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s