Hils på Knotten!

Knotten, altså Gudleik Knotten, oppkalt etter fotgjengeren fra Flåklypa, er vårt nyeste familiemedlem. Han har kanskje ikke så mye til felles med sin navnebror, for han er, helt udiskutabelt, verdens søteste, fineste kattepus! Bare se på ham! Første kvelden var han nokså vettskremt over alt det nye, og forsøkte å gjemme seg under det som var mulig å komme innunder. Det skumleste var Gandhi, vår snille og lekne hund, som plutselig ble kjempestor. Nå har pusen vært hos oss i to dager, og er allerede blitt mye mer husvarm. Nå løper og hopper han rundt, legger seg ned for å bli kost med, sovner i fanget vårt og maler fornøyd når han blir holdt. Fortsatt er han og Gandhi litt usikre på hverandre, og de trenger begge å ha et øye på seg når de er i nærheten av hverandre, men det ser ut til å gå litt bedre for hver dag.

Som dere forstår, er lille Gudleik Knotten vårt absolutt favorittmotiv for tida. Og vi vet jo at han blir stor og ikke fullt så søt ganske fort, så det gjelder bare å nyte babytida med ham! Håper dere også liker ham!

Dette innlegget ble publisert i Bygdeliv og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Hils på Knotten!

  1. Tilbaketråkk: Gudleik Knotten | Storeggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s