Tankespinn

I dag, 10. februar, er det den 41. dagen, i året 2014. Hvor blir alle dagene av, egentlig? Alle dagene i  2013, og i 2012… Det er ganske mange dager, det, og mange, mange flere timer fylt av opplevelser, kjedsomhet, jobb, ferie, samvær, glede, frustrasjoner og savn, bare for å nevne noe. Når jeg kikker tilbake på innleggene her på bloggen fra 2012 og 2013, oppleves det slett ikke som om det er særlig lenge siden. Mange av dagene i mellom har liksom forsvunnet. Har du det også sånn? Da jeg var barn var det bare skikkelig gamle folk som snakket om at tida gikk for fort. Nå hører jeg selv helt unge mennesker si det samme.

Jeg burde jo i realiteten ha en mengde tid til refleksjon og ettertanke, her jeg sitter mange kvelder alene i mitt gamle hus. Likevel, altså, syns jeg tida forsvinner for meg og jeg spør hvor dagene blir av. Det er ikke ofte jeg har kjedet meg eller savnet noe i løpet av tida etter at jeg flyttet og startet mitt nye liv på landet.

Nå nærmer det seg en ny milepæl her på gården. Denne runden med ulike håndtverkere  er straks over. Da skal det vaskes ned her inne. Alt støv og søl etter riving, muring, snekring, maling mm skal bort. Det blir deilig å slippe å kjenne og se den grå hinnen legge seg over alt dagen etter at jeg har tørket støvet bort for n’te gang! Så skal jeg nyte litt ro og fred før vi igjen gyver løs på neste trinn i rehabiliteringen – ja, for ferdige er vi på langt nær. Så får vi se hvor langt vi har kommet når sommeren med lys, og forhåpentligvis varme, stikker innom om tre fire måneder. Inntil den tid, skal vi ønske velkommen flere gjester som det nå er god plass til i våningshuset vårt, og utpå våren kan vi også ta i bruk gammelstua , om det skulle trengs mer plass. Vi ønsker å fylle gården vår med folk og liv, og gleder oss stort over venner som kommer på besøk. 

Til dere som fortsatt ikke har vært her, her er litt av det vi kan by på av vakre sanseinntrykk gjennom året som har gått:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Tankespinn

  1. Laila sier:

    Vi gleder oss til å se framgangen og alle forandringene på Storeggen når vi kommer opp neste uke. Det ser så koselig ut på bildene og vi ser at dere har jobbet mye.

  2. storeggen sier:

    -og vi gleder oss til besøk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s