– og vi har pynte tre

Et lite ekstra juleinnlegg her, for jeg har lyst til å vise vårt litt annerledes pyntede tre i år. Vi har funnet min mormors, (som vi kalte mommo), gamle julepynt som vi har pyntet juletreet vårt med. Siden elektrikerne ikke ble helt ferdig før jul, er det ikke så mange stikkontakter, og vi har valgt bort elektrisk belysning på treet. Sammen med den gamle julepynten blir det et perfekt tre i vårt gamle hus. Treet er forøvrig egenhendig saget ned av våre to døtre i utkanten av gårdstunet. Og, igjen, riktig god jul fra oss her på Storeggen!

BildeBildeBildeBilde

Dette innlegget ble publisert i Året rundt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s