Et lite, nei laaangt, stykke Norge

Jeg har vært på tur – lang tur! Kjørte strakeste vei fra Tynset torsdag ettermiddag, og nådde Tromsø fredag kveld. Hjalp så studenten å pakke sammen hybeltilværelsen fra de siste fire åra, for så å returnere sammen med henne, først innom Bodø. Der ble litt av flyttelasset plassert i påvente av ny hybel fra august, mens mesteparten ble med tilbake til Tynset. Vi kom frem mandag ettermiddag. Både bilen, vi og flyttelasset var hele og i fin form etter den lange, fantastisk vakre turen. Her er glimt fra reisen nordover (klikk på bildene, så blir de store):

På vei tilbake, retning sør, tok vi det mer med ro, og det var lettere for passasjeren å være fotograf. Og bildene ble mange – men av variabel kvalitet – ikke så lett alltid, å ta bra bilder i fart. Et stykke av veien, mellom  Bodø og Mo i Rana, tillot vi oss å kjøre kystriksveien. Været var litt blandet, men likevel fikk vi med oss mye av det beste Norge kan by på av naturskjønnhet. Her er noe av det vi fikk se:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Et lite, nei laaangt, stykke Norge

  1. Laila S sier:

    Å så deilig det var med en «rask tur «på kjente trakter etter en slitsom kveldsvakt.Vakre bilder, koselig å se.

  2. storeggen sier:

    Takk, Laila 🙂 Regner med du er lommekjent på denne ruta fra alle turene dere hadde nordover under oppveksten.

  3. elibrager sier:

    Mange flotte bilder! Vakkert land vi har 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s