Neste vinters ved (og gjørmesesongen når nye høyder)

Det var på høy tid å ta ned de trærne som skal bli til neste års vinterved. Det er viktig å felle trærne før sevja stiger, og det var kanskje allerede i seneste laget. Vi hadde god hjelp på gården denne helga, og Jan gjorde en bra innsats som tømmerhogger. Ellers ble det malt et rom inne, revet et annet, og ryddet masse gamle nedrevne materialer som ble kjørt på bålet. Etter helga har mildværet virkelig satt inn for fullt – og gjørma forrige uke VAR bare en forsmak! Veien vår er ikke kjørbar lenger, og ikke vet jeg når den blir det. Det har vært rundt 10 grader pluss et par dager, og nå har det i tillegg begynt å regne…

Dette innlegget ble publisert i Året rundt, Bygdeliv, Drift og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s