Vi snører vår sekk, vi spenner våre ski

– og så tar vi turen til skihytta! Der får vi kjøpt oss noe godt å drikke og deilig hjemmebakst eller vafler. På siste tur dit hadde jeg glemt å ta med penger. Intet poblem, der kunne man krite, evt. låne penger av de som var vertskap den dagen. Dermed ble det både kaffe og vafler på oss. Det gjorde godt i kroppen etter en noe kald tur i blåsten.

DSC_0236

På turen vår passerer vi den vesle elva Auma som fortsatt er snø- og islagt, men når sola nå får litt mer tak vil vannet snart klukke og sildre her

DSC_0245 - Kopi

Tuftehaugen skihytte er det egentlige navnet på skistua

God plass inne i hytta en tidlig søndagsmorgen. Til peisestua her kunne man "kjøpe" en fin østerdalsstol og få navnet sitt malt på. Andre steder på Tynset har man kunnet kjøpe litt kunstgress for å finansiere kunstgressbanen eller en lyktestolpe for å få lysløype! Skihytta kan forøvrig leies til ulike arrangementer.

God plass inne i hytta en tidlig søndagsmorgen. Til peisestua her kunne man «kjøpe» en fin østerdalsstol og få navnet sitt malt på. Andre steder på Tynset har man kunnet kjøpe litt kunstgress for å finansiere kunstgressbanen eller en lyktestolpe for å få lysløype! Skihytta kan forøvrig leies til ulike arrangementer.

 

DSC_0240 - Kopi

Idyllisk turterreng gjennom den gamle setergrenda, Hemstadvangan

DSC_0233 - Kopi

Skyggebilde i snøen

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s