Romjulsglimt

Romjul på Storeggen har vært noen deilige dager fylt av ulike aktiviteter. Her er glimt fra litt av det vi har holdt på med:

Så er det bare en eneste dag igjen av dette året som har bydd på så utrolig mye spennende, utfordrende og fantastiske opplevelser for oss som nå er de nye beboerne på Storeggen. Neste nyttår vil det trolig ha skjedd enda mye mer her på gården av positive ting! Vi håper i alle fall at neste år vil fortsette på samme måten som 2012 slutter, og vil med dette ønske alle våre trofaste blogglesere et riktig Godt Nytt År! 

Dette innlegget ble publisert i Året rundt og merket med , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Romjulsglimt

 1. Ida sier:

  Godt nyttår! Tror forresten «kunsten» er av to hester som het Odin (Dølahest tilhørende Olav Bakke), og Pinto (Ponny tilhørende en som het Eileen tror jeg). Mulig at Eileen malte veggen da hun bodde der en kort periode. Hestene holdt sammen en sommer for ca 38 år siden:-) Så da vet du det.

  Klem Ida

 2. Laila Schau sier:

  Fra et tåkegrått Moss på årets siste dag må vi bare nyte de vakre bildene fra Fåsten.Bildet av turkamerater er det perfekte julekort-nydelig. Bir spennende å følge med på framdriften i 2013.Godt nytt år til dere alle på Storeggen.

 3. birgit sier:

  Godt nytt år til dere. Det er så gøy å følge bloggen, se at Storeggen blir tatt vare på. Og gamle vegger og tak kommer til syne. Lykke til vidre med alle prosjekter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s