Stabbursarbeid

På gården står det et stabbur- Opprinnelig var det to omtrent like stabbur, forent via taket – det ene er solgt, men det andre står heldigvis igjen. På toppen er det et klokketårn, med klokke støpt på Singsås i 1870. Det var tydelig at stabburet trengte litt vask og oppussing, det var rett og slett litt slitent. Arbeidet er på langt nær ferdig, men vi føler at vi har fått til en god start. Med malte vinduer, dørlister og klokketårn ble det kjempefint synes vi – og gleder oss til det er helt ferdig –  i tillegg synes det godt fra bilveien nedenfor gården.

Dette innlegget ble publisert i Oppussingsarbeid. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s