Arbeidet starter for fullt

Juli 2012. Nå har arbeidet begynt for fullt – det kommer til å vare i mange år framover. Vi har allerede gjort temmelig mye, som bildene nedenfor er et bevis på, likevel er det bare en brøkdel av det som må gjøres. Et ordtak sier «Godt begynt, er halvt fullendt» – en trøst synes vi.

Dette innlegget ble publisert i Oppussingsarbeid. Bokmerk permalenken.

3 svar til Arbeidet starter for fullt

 1. Bente sier:

  Dere er så flinke! Jeg ser jo allerede forandringer. Håper å få komme snart en tur!

 2. birgit sier:

  Kom tilfeldigvis innom bloggen din. Så flott dere får det og som du står på, det blir jo kjempe fint. En må jo bare bøye seg i støvet. Jeg har mange minner fra Storeggen. Jeg er tidligere eiers kusine (Aksel). Fantastisk å se at stedet blir satt i stand og tatt vare på. Dette skulle min mor, Bitten ha opplevd, det ville gledet henne stort. Lykke til masse vidre. Vi har hytte på Åsan så vi titter ofte opp til Storeggen på vei til hytta vår..

  • storeggen sier:

   Tusen takk! Så hyggelig å få kommentar fra deg som kjenner gården fra tidligere 🙂 Vi vil jo etter beste evne forsøke å ta vare på Storeggens «sjel», og håper du og andre som har opplevd gården før, ikke blir skuffet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s